Mann tiltalt for å ha drept kjæresten med 21 knivstikk

<p>21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå tirsdag 18. juli. Nå er den 25 år gamle samboeren hennes tiltalt for drap. Foto: Privat / NTB scanpix</p>
21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå tirsdag 18. juli. Nå er den 25 år gamle samboeren hennes tiltalt for drap. Foto: Privat / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Påtalemyndigheten har tiltalt en 25 år gammel mann for å ha drept samboeren Alexandra Therese Nilssen (21) i en hytte i Flå i fjor sommer. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tiltalen ble forkynt for mannen i forrige uke, skriver VG. Der går det fram at 25-åringen knivstakk kjæresten 21 ganger i overkroppen og at hun døde av blodtapet.

Drapet skjedde ved 7.30-tiden om morgenen i en familiehytte på Sørbølfjellet i Flå i Hallingdal 18. juli. Både den drepte kvinnen og samboeren kommer fra Rygge i Østfold. Ifølge tiltalen skal mannen etter knivstikkingen ha satt seg i bilen og kjørt fra hytta. Med promille og uten sikkerhetsbelte vrengte mannen bilen over i motgående kjørefelt med lukkede øyne. Ifølge politiet ville han avslutte sitt eget liv da han kolliderte med en personbil.

I personbilen som kom imot satt et eldre ektepar. De kjørte bilen inn i fjellveggen for å unngå frontkollisjonen. Ingen ble alvorlig skadd i sammenstøtet.

25-åringen har erkjent at han drepte samboeren med en kniv, men ifølge forsvareren, Sindre Løvgaard, sier han fortsatt at han ikke hadde et drapsmotiv og ikke husker selve drapet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden