Mann siktet etter ulykke der jente (5) omkom

En 40 år gammel mann er siktet etter ulykken på E39 på Fursetfjellet i Møre og Romsdal lille julaften. En fem år gammel jente omkom.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken fant sted på E39 ved Fursetfjellet i Møre og Romsdal. I tillegg til det omkomne barnet, ble en 24 år gammel mann alvorlig skadd. Tilstanden hans er stabil, men han er fredag fortsatt innlagt på sykehus.

Det var tre kjøretøy involvert i ulykken, og totalt sju personer. Det ble tatt rusprøver av fire menn og en kvinne, som innledningsvis alle hadde status som mistenkt.

Møre og Romsdal politidistrikt opplyser nå at en 40 år gammel mann er siktet for uaktsomt å ha forvoldt jentas død. Siktede bestrider ikke hovedtrekkene i hendelsesforløpet, men erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen. Siktede er i nær relasjon til det avdøde barnet.

Videre etterforskning vil blant annet dreie seg om hvorfor hans kjøretøy havnet over i motgående kjørefelt. På grunn av siktedes relasjon til den avdøde barnet, er det oppnevnt bistandsadvokat for etterlatte.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden