Meny

Politiet torpederte stjålet bil etter biljakt på naken mann

En naken mann knuste seg inn i flere hus i Glomfjord i Nordland torsdag kveld. Bevæpnet politi torpederte til slutt mannens stjålne bil.

– En naken mann gikk fra hus til hus og prøvde å komme seg inn. Han knuste seg inn i flere hus. Han stjal en bil og kjørte fra stedet. Politiet rykket ut bevæpnet og lokaliserte bilen i Glomfjord, opplyser politiet i Nordland.

Politiet så seg nødt til å kjøre inn i bilen i et forsøk på å stanse den.

– Kjøreatferden var så ille at det ble besluttet å torpedere bilen. Bilen ble torpedert i en blindvei. Gjerningsmannen hadde en stor firehjulstrekker. Han kom seg løs og kjørte på politibilen gjentatte ganger. Politiet kom seg ut av bilen og skjøt varselskudd, opplyser politiet.

– Varselskuddet medførte at mannen overga seg og ble pågrepet.

Populært