Meny

Leteaksjon ved Nøtterøy avsluttet

Funn av en lysende lommelykt på et isflak utenfor Håøya på Nøtterøy utløste en leteaksjon onsdag morgen. Aksjonen ble avsluttet etter halvannen time.

Politiet fikk melding om observasjonen av lommelykten klokken 7.30 onsdag morgen. Siden lommelykten var påslått og lyste, valgte Hovedredningssentralen Sør-Norge å igangsette en leteaksjon i tilfelle noen hadde gått gjennom den usikre og tynne isen.

Alle nødetater var i aksjon, og et redningshelikopter fra Hovedredningssentralen Sør-Norge var også med sammen med dykkere. Også kystvaktskipet KV Nornen deltok.

Rundt klokken ni ble aksjonen avsluttet etter at politiet ble kontaktet av et vitne.

– Vedkommende, som seilte forbi stedet tirsdag kveld, fortalte at han observert en lommelykt som lyste opp en skuteside på en båt som lå fortøyd ved en flytebrygge. Alt tyder på at lommelykten ble gjenglemt på isen, sier operasjonsleder Tommy Eriksen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Det har ikke kommet inn noen meldinger om savnede personer, og ettersom det har vært søkt grundig i området uten resultat, valgte Hovedredningssentralen Sør-Norge å avslutte aksjonen.

Populært