Meny

Mann savnet etter husbrann i Tana

En mann i 50-årene er fortsatt savnet etter at et hus brant ned i Tana natt til onsdag. Politiet tror han har omkommet i brannen.

Onsdag morgen opplyser politiet til NTB at mannen fortsatt ikke er funnet. Det er foreløpig ikke mulig å undersøke branntomta på grunn av varmen. Branntomta kan tidligst undersøkes torsdag.

Politiet opplyser at det bare er mannen som registrert på adressen. De forsøkte natt til onsdag å komme i kontakt med vedkommende, som har status som savnet, men uten å lykkes.

– Hans pårørende er varslet. Vi vet på det nåværende tidspunkt ikke noe om brannårsaken, sier operasjonsleder Gunnar Øvergaard i Finnmark politidistrikt til VG.

Politiet har grunn til å tro at mannen befant seg i boligen da brannen startet, og frykter at han har omkommet.

Finnmark politidistrikt fikk klokka 1.45 natt til onsdag melding om brannen i en privatbolig på Masjoksletta. Da nødetatene kom fram til stedet, var huset nedbrent. Politiet beskriver brannen som kraftig.

Masjoksletta ligger rundt seks kilometer fra Tana bru. Det var en person som bor på motsatt side av Tanaelva som meldte fra til politiet.

– Det er lite bebyggelse i området, og det er kanskje noe av årsaken til at huset var overtent da brannvesenet kom på stedet, sier operasjonsleder Asgeir Aule i Finnmark politidistrikt til Dagbladet.

Populært