To alvorlig skadd i trafikkulykke i Flora

To personer ble alvorlig skadd i en frontkollisjon i Eikefjorden i Flora i Sogn og Fjordane lørdag ettermiddag. Totalt var fire personer involvert i ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ene av de to alvorlig skadde ble fløyet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Vedkommende er en 59 år gammel mann, som fortsatt betegnes som alvorlig skadd i en pressemelding fra sykehuset klokken 17 lørdag.

Det ble først meldt at også den andre ble fløyet til Haukeland, men ifølge BT ble personen fløyet til sentralsjukehuset i Førde isteden. Foreløpig har det ikke kommet noen oppdatering på vedkommendes tilstand.

De to andre involverte personene, som trolig var uskadd, ble fraktet til sykehuset i Førde med ambulanse for sjekk.

De to bilene frontkolliderte på riksvei 5 i Eikefjord klokken 13.25, opplyser operasjonsleder Gustav Landro i Vest politidistrikt til NTB. Tre ambulanser, et redningshelikopter og en luftambulanse rykket ut til ulykken, i tillegg til brannvesen og politi.

Ifølge Firdaposten var det ikke glatt på ulykkesstedet. Politiet er nå på stedet for å avhøre vitner og undersøke hendelsesforløpet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden