En mann alvorlig skadd etter knivstikking i Bergen

Artikkelen fortsetter under annonsen

To menn ble brakt til sykehus etter en knivstikking i Bergen sentrum torsdag, en av dem er alvorlig skadd. En 25 år gammel mann er pågrepet for forholdet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet fikk melding om knivstikkingen i en leilighet i Magnus Barfots gate i Bergen sentrum klokken 16.23 torsdag.To menn ble fraktet med ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. En av dem er alvorlig skadd, opplyser sykehuset torsdag kveld.

– Vi rykket ut til leiligheten, og der fant vi to skadde personer. Begge har skader som er forenlig med bruk av kniv. De to er fraktet med ambulanse til sykehus, opplyste operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt til NTB i 17-tiden torsdag.

Politiet har pågrepet en mistenkt som oppholdt seg i en annen leilighet i samme bygg. Den pågrepne er en 25 år gammel mann. Mannen er en kjenning av politiet, melder politiet på Twitter. Politiet jobber torsdag kveld med å foreta kriminaltekniske undersøkelser på åstedet.

Politiet opplyser videre til Bergens Tidende at de har funnet et våpen de antar er gjerningsvåpenet, men de vil ikke gi detaljer om hvilken type våpen det dreier seg om.