Dette skjedde i natt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til andre juledag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

250 passasjerer fast på Dovrebanen

Rundt 250 passasjerer ble sittende fast på toget på Dovrebanen, rett sør for Otta, like før klokken 19 første juledag. Der ble de sittende i nær seks timer.

Like før klokken 1 ble passasjerene evakuert over på et annet tog. Toget skulle ha vært fremme på Oslo S klokken 22.04.

Fyll og fanteri i hele landet

Fulle folk holdt politiet i sving over hele landet natt til andre juledag. I Nes ble en mann pågrepet etter å ha bitt en politibetjent i armen.

– Det er en trend i tiden. Den helligste dagen i året er også blitt en utelivsdag. Det ligner en natt til lørdag eller søndag. Vi hadde kanskje forventet at folk var litt roligere i høytiden, sa operasjonsleder Arnt Harald Aaslund i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Tre menn pågrepet, mistenkt for seksuelt overgrep

Tre menn i 20-årene ble pågrepet i Oslo, mistenkt for et seksuelt overgrep. De ble kjørt til arresten, mens den kvinnelige fornærmede, også i 20-årene, ble kjørt til legevakten. Saken vil bli etterforsket.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

44 opposisjonelle løslatt i Venezuela

Venezuelas regjering har løslatt i alt 44 opposisjonelle. Det er noe over halvparten av det som var forespeilet, opplyser menneskerettsgruppen Foro Penal.

Delcy Rodriguez, presidenten i den grunnlovsgivende forsamlingen, sa lørdag at 80 ville bli satt fri siden julen er «en tid for forsoning».

Stjal Jesusbarnet

En toppløs Femen-aktivist ble pågrepet i Roma etter at hun prøvde å stjele en figur av Jesusbarnet fra en julekrybbe på St. Petersplassen.

Kvinnen, som hadde ordene «God is a woman» skrevet på ryggen. snappet til seg figuren fra krybben før hun ble stoppet av politiet.