Meny

Zooom.no:

La deg hypnotisere av vårt vakre, langstrakte land

Len deg tilbake og nyt det vakre synet av Norge, fanget på direkten på Zooom.no.

Stadig flere nordmenn velger å reise rundt i eget land fremfor utlandet. Ifølge Statistisk sentralbyrå økte antallet overnattinger på norske hotell i oktober 2017 i forhold til samme måned i fjor. Samtidig gikk tallet på utenlandske overnattinger ned i samme periode.

At flere nordmenn velger å feriere i Norge er ikke rart når vi ser på noen av de vakre øyeblikkene Zooom.no har fanget med sine direktesendinger det siste året. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte det vakre synet av Norge.

Mer norsk natur finner du på Zooom.no.

Det vakreste Norge har å by på

På Smøla, ei øy i Møre og Romsdal, bor et havørnpar som Zooom har blitt fulgt av livekameraer i flere år. Havørnreiret ligger flott til cirka ti meter opp i et tre og havørnene har flott utsikt til sjøen og de vakreste solnedganger og soloppganger:

Se også: Unik video: Her treffer meteorsvermen atmosfæren

Vestlandet i et nøtteskall

Vi kan vel alle være enige i at Vestlandet står for noe av Norges flotteste fjellandskap, men også noe av Norges verste vær? På minutter kan det skifte fra full storm til full sol:

Se også: Forbløffende vakkert nordlys-show på Senja

Du har neppe sett vakrere solnedgang før

Den tidligere nevnte utsikten til havørnparet på Smøla er enda vakrere fra parets egen favorittgrein 10-20 meter vekk fra redet:

Se også: I Storbritannia finnes det havørn takket være Norge

Nydelig solnedgang på årets lengste dag

Ytterst i havgapet på ei lita øy utenfor fast-Smøla har Zooom et kamera som fanger sola akkurat når den forsvinner i horisonten. På sommersolverv viste sola oss virkelig hva den er god for:

Se også: Fantastisk video: Havørn i soloppgang

La deg hypnotisere av havørnas rike

En mai-kveld på Vestlandet blir ikke stort flottere enn dette:

 Se også: Nøtteskriker stjal rampelyset: Se de utrolige bildene

Populært