Meny

LO: Ser med stort alvor på Giske-varsler

LOs leder, Hans-Christian Gabrielsen, sier han har merket seg den sterke kritikken fra Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre mot Ap-nestleder Trond Giske. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Også mektige LO rykker nå ut med en klar beskjed om at organisasjonen ser alvorlig på varslene mot Arbeiderpartiets nestleder Trond Giske.

– Jeg ser med uro og stort alvor på varslene mot nestleder Trond Giske. Slik skal vi ikke ha det i arbeiderbevegelsen, sier LO-leder Hans Christian Gabrielsen i en uttalelse.

– Jeg kjenner ikke innholdet i varslingene til Arbeiderpartiet. Jeg er opptatt av at varslerne blir tatt på alvor og ivaretatt. Partiet har ansvaret for håndteringen av saken. Jeg har merket meg den sterke kritikken fra partileder Jonas Gahr Støre, framført i mediene, sier LO-sjefen.

Les også: – Ap fortjener Giske som nestleder

Populært