Ung mann knivstukket på Furuset i Oslo

En person er knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld.
En person er knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld. Politiet har kontroll på en navngitt person og flere er mistenkt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har kontroll på en navngitt mistenkt i saken og flere personer som vi mistenker har vært involvert i hendelsen. Flere personer blir kjørt inn til arresten for avhør i saken. Vi jobber fortsatt på åstedet, opplyste operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt mandag kveld.

Politiet ble varslet om knivstikkingen av AMK klokken 20.56. Seks-sju minutter senere var politipatruljer og ambulanse på stedet.

– Det er en ung mann som er knivstukket. Han ble kjørt til sykehus og får behandling der. Han var bevisst etter knivstikkingen, men er tilsynelatende alvorlig skadd, sier Hekkelstrand til NTB.

Det var mange personer på stedet, og flere kom til etter hendelsen. Politifolk på Furuset jobbet etter hendelsen med å skaffe oversikt over hvem som hadde vært involvert og hvilken rolle de forskjellige har hatt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hekkelstrand vil ikke bekrefte eller avkrefte om de involverte tilhører et kjent gjengmiljø.

– Det jeg kan si, er at mange menn i slutten av tenårene har vært på stedet både under og etter hendelsen. Vi har snakket med mange vitner. Mange av dem har tilknytning til området. Vi foretar avhør og sikrer andre spor. Vi har flere navn på blokka, sier Hekkelstrand.