Meny

Mann pågrepet etter biltyveri og brann

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er pågrepet etter en bilbrann i Oslo natt til mandag. Bilen som brant, var den samme som en mann stjal sent søndag.

– Vi har flere patruljer på stedet, og de leter etter to menn som er sett forlate området. Det er ikke sikkert de har noe med saken å gjøre, men vi ønsker å snakke med dem, opplyste operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB klokken 2 natt til mandag.

Ved 5.30-tiden skriver politiet på Twitter at en mann er pågrepet i nærheten av åstedet.

– Han er mistenkt for å ha noe med forholdet å gjøre, og vil bli avhørt om dette i løpet av dagen.

Bilen som brant sto i Christian Michelsens gate, ikke langt unna der en mann ble frastjålet bilen sin, en sølvgrå Peugeot 307, noen timer tidligere. Kort tid etter at brannen var slokket, bekreftet Gulbrandsen at det var snakk om den samme bilen.

Populært