Helene Olafsen vant finalen i «Skal vi danse»

Den tidligere snowboardkjøreren Helene Olafsen vant finalen i den 13-ende utgaven av «Skal vi danse» på TV 2 lørdag kveld. Med seg på parketten hadde hun dansepartner Jørgen Nilsen. Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Den tidligere snowboardkjøreren Helene Olafsen vant finalen i den 13-ende utgaven av «Skal vi danse» på TV 2 lørdag kveld. Med seg på parketten hadde hun dansepartner Jørgen Nilsen. Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere snowboardkjøreren Helene Olafsen vant årets finale i TV 2s «Skal vi danse». 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sammen med dansepartneren Jørgen Nilsen sikret hun seg seieren i finalen mens TV 2 satte stemmerekord.

I finalen danset paret mot Skam-stjernen Cengiz Al og hans dansepartner Mai Benedikte Mentzoni.

Gjennom sesongen hadde begge parene hatt fire førsteplasser hver, så inntil i dag var det dødt løp mellom Al og Olafsen, melder TV 2.

I finalen danset hvert par tre forskjellige danser. Vinnerparet danset først cha-cha-cha og deretter showdans i de to neste rundene.

Helenes siste dans fikk full pott i siste opptreden, 40 poeng, og endte med 115 poeng totalt.

– Jeg skulle gi alt. Det var så gøy! Da jeg sa ja … Første dans var ikke gøy, men jeg håper jeg har vist at hardt arbeid lønner seg, sa Olafsen etter dansen. Hun fikk også skryt for utviklingen gjennom konkurranse av dommerne.

– Den utviklingen du har hatt er enorm. Hvis vi ikke kan se på deg som en rollemodell, så vet ikke jeg, sa dommer Egor Filipenko.