Meny

12 år gammel jente knivstakk mann på Sørlandssenteret

En ung jente er pågrepet etter knivstikking på Sørlandssenteret. En mann ble lettere skadd armen, men trengte ikke legebehandling. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
En mann ble lørdag ettermiddag knivstukket av ei 12 år gammel jente på Sørlandssenteret i Kristiansand. Mannen er ikke alvorlig skadd.

Ifølge politiet trengte mannen ikke noe legebehandling på sykehus og fikk derfor førstehjelp på stedet.

Mannen skal ha blitt knivstukket inne på butikken XXL, opplyser politiet til Fædrelandsvennen. Politiet fikk beskjed om hendelsen klokka 18.18.

Mannen som ble knivstukket, skal ifølge innsatsleder Vigleik Fidje vært en tilfeldig kunde på senteret som så at hun hadde en kniv.

– Han fant det nødvendig å gripe inn. I den forbindelse ble han knivstukket, sier Fidje til avisen.

Jenta skal ha vært under omsorg i en barnevernsinstitusjon og flere ansatte fra institusjonen skal ha vært med jenta da knivstikkingen skjedde.

– Hun kjøres nå til barnevernsvakta, der det vil bli foretatt en vurdering av hva som skal skje videre med henne, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder-politiet til Dagbladet.

I sommer knivstakk en 15 år gammel jente en 17 år gammel jente og en 23 år gammel kvinne på Coop Obs på samme senter. 17-åringen døde av skadene, og 15-åringen er siktet for drap og drapsforsøk.

Også denne jenta var under omsorg av barnevernet og hadde rømt fra en barnevernsinstitusjon da drapet skjedde.

Populært