Savnet kvinne i Kristiansand funnet død

Den 59 år gamle kvinnen som har vært savnet i Kristiansand siden søndag ettermiddag, ble tirsdag ettermiddag funnet død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen, som var psykisk utviklingshemmet, ble meldt savnet av pårørende søndag ettermiddag. Den siste sikre observasjonen av kvinnen var natt til søndag i Markens gate i Kristiansand sentrum. Siden har det vært omfattende søk etter kvinnen i og rundt byen.

Tirsdag ettermiddag ble kvinnen funnet i terrenget ved Eg i Kristiansand av en politipatrulje. Det er ikke noe som tyder på at kvinnen har vært utsatt for noe kriminelt, opplyser politiførstebetjent Kenneth Rafaelsen ved Kristiansand politistasjon.

– Kriminalteknikere skal rutinemessig etterforske saken og den døde skal bli obdusert, sier Rafaelsen, som heller ikke kan si noe om dødsårsaken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden