Politiet har fanget opp mobilsignaler fra savnet kvinne i Kristiansand

Politiet har fanget opp signaler fra mobilen til den 59 år gamle kvinnen som har vært savnet i Kristiansand siden søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket etter kvinnen har blitt trappet opp flere ganger i løpet av mandagen, og mannskaper fra Heimevernet ble mandag ettermiddag satt inn i letingen.

Ifølge NRK har politiet fanget opp signaler fra kvinnens mobil i området ved Sødal og Kokleheia like nord for Kristiansand sentrum. Beboere i området oppfordres til å sjekke boder, garasjer og lignende på egen eiendom.

– Mannskaper fra frivillige organisasjoner er kalt ut, samt at et politihelikopter vil delta i søket, skriver etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen hos politiet i Kristiansand i en pressemelding.

Kvinnen, som er psykisk utviklingshemmet, kom ut av syne for venninnene sine da hun var på vei til bussen for å dra hjem til Hånes, skriver Fædrelandsvennen.

Hun ble meldt savnet av pårørende søndag ettermiddag. Hun er rundt 180 cm høy og var ikledd svarte klær og en gul refleksvest da hun forsvant. Hun er kraftig bygd og har en noe lutende foroverbøyd gange.

Den siste sikre observasjonen av kvinnen er i 1-tiden natt til søndag ved en bensinstasjon i Vesterveien sørvest for Kristiansand sentrum.

Personvernpolicy