Sp: Uakseptabel oppførsel fra Meyer

Sigbjørn Gjelsvik t.v. er sterkt kritisk til at SSB-sjef Christine Meyer nektet å møte finansministeren fredag uten advokat til stede. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Sigbjørn Gjelsvik t.v. er sterkt kritisk til at SSB-sjef Christine Meyer nektet å møte finansministeren fredag uten advokat til stede. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Senterpartiets Sigbjørn Gjelsvik er sterkt kritisk til at SSB-sjef Christine Meyer nektet å møte finansministeren fredag uten advokat til stede.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette går ikke an. At en framstående embetskvinne på kort varsel nekter å stille på et avtalt møte med ansvarlig statsråd er helt uhørt, sier Gjelsvik.

– Som leder har man et ansvar overfor organisasjonen og de ansatte man er satt til å lede, påpeker Gjelsvik. Han mener at Meyers oppførsel vil skape enda mer usikkerhet for SSB og de ansatte.

– Gjennom de siste dager har både Jensen og Meyer bidratt til at SSBs krise har eskalert ytterligere. Nå må Siv Jensen skjære igjennom og sørge for avklaring, framholder Sp-representanten.