Meny

Popcorn Time må blokkeres ifølge kjennelse

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

13 internett-tilbydere pålegges å blokkere kundenes tilgang til domenenavn knyttet til strømmetjenesten Popcorn Time, ifølge en kjennelse fra Oslo tingrett.

isney Entertainment, Paramount Pictures, Colombia Pictures, Twentieth Century Fox Film, Universal City Studios og Warner Bros. Entertainment Inc fikk medhold i tingretten i at Popcorn Time krenker opphavsretten og andre lover knyttet til åndsverk.

Popcorn Time tilbyr strømming av filmer og serier på lik linje som andre aktører på markedet, slik som Netflix. Forskjellen er at Popcorn Time verken betaler rettighetshaverne eller har fått tillatelse til å vise innholdet. Popcorn Time er gratis.

Økokrim tok beslag i domenet Popcorn-time.no i mars i fjor.

Populært