Meny

Skolejente på sparkesykkel påkjørt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ei ung jente ble få minutter etter klokka åtte påkjørt av en bil ved Tjenna på Tromøy i Arendal. Jenta havnet under bilen og er kjørt til sykehus i ambulanse.

Politiet i Agder fikk beskjed om ulykken klokken 8.06 onsdag morgen. Hun ble frigjort fra bilen og var ved bevissthet da hun ble kjørt til sykehuset. Ifølge politiet skal hun ikke ha fått livstruende skader.

Ifølge Agderposten hadde jenta en sparkesykkel og var på vei til Sandnes barneskole da ulykken skjedde. Hun ble først fraktet med vanlig ambulanse, men deretter overført til luftambulanse.

– Jenta var på vei til skolen på gang- og sykkelstien. Hun kom til krysset, hvor det sto en bil og ventet på å kjøre ut på veien. Slik det fremstår nå, har bilen stått stille da sykkelen traff den, og bilen har fortsatt ut på veien med jenta under, opplyser politiets innsatsleder Kurt Ulven til avisen.

Noen få minutter tidligere skjedde det også en trafikkulykke i Havstadtunnelen i Arendal der en moped kolliderte med en personbil. Mopedføreren fikk moderate skader.

Populært