Person omkom i bilulykke på Romerike

Biler fra nødetatene på stedet der en person omkom i en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil i Rånåsfoss i Sørum kommune på Romerike mandag.
Biler fra nødetatene på stedet der en person omkom i en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil i Rånåsfoss i Sørum kommune på Romerike mandag. Foto: Remi B Presttun / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En person omkom i en frontkollisjon mellom en lastebil og en personbil i Rånåsfoss i Sørum kommune på Romerike mandag formiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ulykken skjedde litt etter klokken 9. Klokken 9.45 opplyste politiet på Romerike på Twitter at bilføreren omkom i frontkollisjonen, som skjedde på Borgenvegen.

– Vi fikk melding om ulykken klokken 9.10, får NTB opplyst ved politiets operasjonssentral.

Ifølge Romerikes Blad slapp føreren av lastebilen fysisk uskadd fra ulykken.

Kollisjonen skjedde rundt 200 meter fra Rånåsfoss bru i retning Auli. Veien er sperret på stedet, og omkjøring er skiltet.

– Nå jobbes det både taktisk og teknisk på ulykkesstedet for å finne ut hvordan ulykken kunne skje. Krimteknikere fra Øst politidistrikt og ulykkesgruppa i Statens vegvesen er på plass for å klarlegge hendelsesforløpet. Havarikommisjonen er også varslet, sier politiets innsatsleder Anders Bru til Romerikes Blad.