Meny

Märtha Louise gjorde internasjonalt comeback med en tredjeplass

Prinsesse Märtha Louise red torsdag sin første internasjonale konkurranse på mer enn 15 år. 

Det er under Oslo Horse Show i Telenor Arena at prinsessen gjør sitt comeback. Showet startet onsdag denne uken og varer frem til søndag. 

Torsdag imponerte prinsesse Märtha Louise med en tredjeplass i sprangridning, i den første internasjonale konkurransen hun har deltatt i på mange år, skriver TV2.

– Imponerende comeback

Prinsessen fullførte to runder på tiden 37,04 sekunder. Danske Anne Charlotte Bogh-Soerensen og norske Anette Ringnes kom på henholdsvis andre- og førsteplass. 

– Et imponerende comeback av vår egen rytterprinsesse. Jeg fulgte selv Märtha på ridestevner rundt om i Europa, da hun på 90-tallet sist var aktiv rytter – og jeg synes det er gledelig å se henne tilbake i sadelen, sier TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland.

Les også:  Märtha ønsket at hun var gutt

Comeback for barna 

Prinsesse Märtha Louise viste seg på hesteryggen også i fjor, da hun deltok i en showklasse i under Oslo Horse Show. Siden avslørte hun at det var barna hennes som hadde fått henne tilbake på hesteryggen:

– Jeg hadde bestemt meg for at etter å ha trasket mye i gjørme, vært mye kald og vært på utrolig mange stevner, at jeg ikke skulle tilbake til hest. Men så har vi en stall ved siden av oss og barna ble plutselig interessert, så kjøpte vi en ponni til dem. Og nå har vi tre, sa hun ifølge VG.

Populært