Meny

Politiet etterlyser hjelp etter funn av død mann

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Neste to måneder etter at en død mann ble funnet i skogen ved Hunn kirke i Gjøvik ber politiet om hjelp til å identifisere ham.

Politiet fant ingen papirer som kunne forklare identiteten til mannen som ble funnet i skogen i Gjøvik den 20. august. Det er ingenting som tilsier at mannen har vært utsatt for noe kriminelt, men politiet må forsøke å finne ut hvem det kan være slik at pårørende kan varsles, skriver politiet i en pressemelding ifølge Gudbrandsdølen Dagningen.

– Politiet har en formening om at mannen er av utenlandsk opprinnelse, står det i meldingen.

Mannen er mellom 40–60 år, om lag 170 centimeter høy og veier 95 kilo. Han hadde svarte sko, brungrønn bukse, skjorte under en mørkeblå V-genser, grå- eller beige ytterjakke og grå sixpence da han ble funnet.

Politiet har en formening om at mannen er av utenlandsk opprinnelse.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært