Meny

Stoppet polsk trailer med 22.000 liter øl

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tollere stanset i august et polsk vogntog med 22.000 liter øl og 862 liter brennevin skjult i lasten.

Hver dag kjører 1.300 trailere med last inn til Norge over Svinesund. Erfarne tollere fattet mistanke til vogntoget som forsøkte å forlate tollstasjonen på Svinesund om kvelden 6. august. Sjåføren (46) hadde vært inne på tollområdet, men ikke fortollet noe last.

– Vogntoget var lastet med 22.680 liter øl og 862 liter brennevin. Dette er et stort tollbeslag av alkohol. Det utgjør nær 1,7 millioner kroner i avgifter, sier seksjonssjef Wenche Fredriksen i grensekontrollen på Svinesund.

Etter funnet ble sjåføren tatt hånd om av politiet og lasten beslaglagt av tollvesenet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært