Meny

Stoppet polsk trailer med 22.000 liter øl

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tollere stanset i august et polsk vogntog med 22.000 liter øl og 862 liter brennevin skjult i lasten.

Hver dag kjører 1.300 trailere med last inn til Norge over Svinesund. Erfarne tollere fattet mistanke til vogntoget som forsøkte å forlate tollstasjonen på Svinesund om kvelden 6. august. Sjåføren (46) hadde vært inne på tollområdet, men ikke fortollet noe last.

– Vogntoget var lastet med 22.680 liter øl og 862 liter brennevin. Dette er et stort tollbeslag av alkohol. Det utgjør nær 1,7 millioner kroner i avgifter, sier seksjonssjef Wenche Fredriksen i grensekontrollen på Svinesund.

Etter funnet ble sjåføren tatt hånd om av politiet og lasten beslaglagt av tollvesenet.

Populært