Meny

Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Bærum

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterforsker hvorfor en mann i 30-årene døde i en leilighet i Sandvika i Bærum fredag morgen, men tror ikke at noe kriminelt ligger bak.

Politiet har startet etterforskning etter at de ble tilkalt til en leilighet i Skytterdalen i Sandvika ved 9-tiden fredag morgen, skriver Budstikka. Da politiet kom til adressen, fant de en livløs mann som ble erklært død etter at ambulansepersonell uten hell forsøkte å gjenopplive ham.

Foruten den døde var det også to andre personer i leiligheten. Det var en av dem som hadde varslet politiet. Ingen av de to er siktet i saken. Politiet har derfor startet etterforskning for å finne dødsårsaken, men sa til VG fredag ettermiddag at det ikke er mistanke om noe kriminelt i saken.

– Det var et uventet dødsfall, og avdøde er sendt til obduksjon, opplyser vaktleder Solveig Sahr Bergheim ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til avisen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært