Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Bærum

Politiet etterforsker hvorfor en mann i 30-årene døde i en leilighet i Sandvika i Bærum fredag morgen, men tror ikke at noe kriminelt ligger bak.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har startet etterforskning etter at de ble tilkalt til en leilighet i Skytterdalen i Sandvika ved 9-tiden fredag morgen, skriver Budstikka. Da politiet kom til adressen, fant de en livløs mann som ble erklært død etter at ambulansepersonell uten hell forsøkte å gjenopplive ham.

Foruten den døde var det også to andre personer i leiligheten. Det var en av dem som hadde varslet politiet. Ingen av de to er siktet i saken. Politiet har derfor startet etterforskning for å finne dødsårsaken, men sa til VG fredag ettermiddag at det ikke er mistanke om noe kriminelt i saken.

– Det var et uventet dødsfall, og avdøde er sendt til obduksjon, opplyser vaktleder Solveig Sahr Bergheim ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært