Meny

Foreløpig obduksjonsrapport gir ingen sikre svar i Skien

En mann er siktet for drap i forbindelse med brannen i en boligblokk i Skien mandag kveld, der det som trolig er en 52 år gammel mann ble funnet død. Foto: Tom Erik Holland / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den foreløpige obduksjonsrapporten i det politiet mener er en drapssak i Skien, gir ingen sikre svar på dødsårsaken.

Det sier politiadvokat Kjell Ove Ljosåk i Sørøst politidistrikt til Telemarksavisa torsdag ettermiddag.

Det er mest sannsynlig 52 år gamle Terje Sjåberg som ble funnet død på verandaen til en leilighet i en ti etasjer høy boligblokk i Gamlegrensa i Skien mandag kveld. Politiet fant ham død etter en kraftig brann i leiligheten.

Selv om den foreløpige obduksjonsrapporten ikke gir noen sikker dødsårsak, så styrker den ifølge avisa politiets teori om at Sjåberg døde før brannen.

Varetektsfengslet

Politiet ønsker ikke å gå ytterligere inn i detaljene i den foreløpige obduksjonsrapporten. Den foreløpige rapporten gir heller ikke en endelig bekreftelse på at det var Sjåberg som døde i brannen.

– Vi har ingen grunn til å tro noe annet, men det må gjøres ytterligere undersøkelser for å slå dette fast med sikkerhet, sier politiadvokat Kjell Ove Ljosåk i Sørøst politidistrikt.

Det kan ta flere uker før den endelige obduksjonsrapporten er klar.

En 30 år gammel mann er siktet for drap på 52-åringen. Onsdag ble han varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. En 27 år gammel kvinne er siktet for grovt skadeverk i den samme saken.

Hun begjærte seg løslatt, men er varetektsfengslet i inntil to uker med brev- og besøksforbud.

Ikke sett

Politiet har ingen informasjon om at noen har hatt kontakt med Sjåberg siden før helga, skriver Varden. Ifølge avisa tror politiet at 52-åringen kan ha blitt drept lenge før brannen.

– Det kan ha skjedd både timer og dager før, sier Ljosåk.

Brannen i leiligheten brøt ut mandag kveld, og den foreløpig siste observasjonen av mannen politiet kjenner til, er flere dager før.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært