Mann døde etter utforkjøring i Steinkjer

En mann som ble kritisk skadd i en utforkjøring på fylkesvei 251 i Sparbu i Nord-Trøndelag torsdag i forrige uke, er død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet meldte om ulykken i Fagervika ved Sparbu i Steinkjer kommune i 7.30-tiden torsdag i forrige uke. Utforkjøringen hadde skjedd noe før dette, men det var ingen vitner til hendelsen og ingen andre involverte.

– Mannen døde onsdag ettermiddag på St. Olavs hospital, sier etterforskningsleder Leif Gundersen i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Mannen kjørte av veien i en venstrekurve på fylkesvei 251. Det var ikke vanskelige kjøreforhold på stedet. Den omkomne er en mann i 40-årene fra Steinkjer. Politiet venter nå på rapporten fra ulykkesgruppen til Statens vegvesen.

Personvernpolicy