To tiltalt for likskjending

Kari Grønnestad (59) hadde vært savnet siden 2012 da levningene ble funnet for to år siden, gjemt og senket i et hundebur utenfor Langbryggene i Skien. Nå avhøres datteren og hennes eks-samboer, mistenkt for likskjending.
Kari Grønnestad (59) hadde vært savnet siden 2012 da levningene ble funnet for to år siden, gjemt og senket i et hundebur utenfor Langbryggene i Skien. Nå avhøres datteren og hennes eks-samboer, mistenkt for likskjending. Foto: Jon Inge Hansen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Levningene ble funnet i elva, pakket inn og plassert i et hundebur. Nå er dattera og hennes tidligere samboer tiltalt for likskjending.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I 2012 forsvant 56-åringe Kari Grønnestad etter et besøk hos dattera og hennes daværende samboer i Skien.

Først tre år senere ble levningene funnet, pakket inn i søppelsekker og inne i et hundebur som var senket med vekter utenfor Langbyggene i byens sentrum.

Politiet mistenkte i 2015 samboerparet for drap, men de ble ikke dømt. Nå avhøres begge igjen, denne gangen tiltalt for likskjending.

– Det gjenstår fremdeles avhør i saken før den er ferdig etterforska, opplyser politiadvokat Kjell Ove Ljosåk til NRK.

Eks-samboerens advokat, Tollef Skobba, sier at klienten nekter for å ha deltatt i noe slikt. Ellen Holager Andenæs, som representerer dattera, ønsker ikke å kommentere saken overfor NRK.