Politiet starter organisert søk etter savnet student i Trondheim

SAVNET: Dette er det siste bildet av den savnede BI-studenten. Foto: Politiet
SAVNET: Dette er det siste bildet av den savnede BI-studenten. Foto: Politiet
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Trøndelag står uten teorier om hva som kan ha skjedd med den savnede BI-studenten i Trondheim. En organisert leteaksjon er igangsatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi iverksetter nå søk etter den savnede studenten, sa operasjonsleder Ann Kristin Øie i Trøndelag politidistrikt til NRK torsdag.

De skal blant annet lete langs Nidelva, opplyser krimvaktleder Geir Langås ved Sentrum politistasjon i Trondheim til Adresseavisen. Han sier at de har kontaktet både Røde Kors og brannvesenets dykkere. Det er så langt ikke noe som tyder på at studenten har falt i Nidelva, men politiet velger likevel å lete i området.

– Vi har foreløpig ingen teorier om hva som har skjedd, og holder alle muligheter åpne. Vi søker og etterforsker bredt, og innhenter elektroniske spor, sier Langås til NTB tidlig torsdag ettermiddag.

Les også: BI-student savnet etter fadderfest i Trondheim

Forlot utested

Den 20 år gamle studenten fra Stavanger forlot natt til tirsdag en fadderfest på utestedet The Mint i Trondheim og sendte en melding til søsteren sin om at han var på vei hjem.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Da familien ikke hørte fra ham etter det, meldte de ham savnet.

Politiet har gått ut med et overvåkningsbilde fra utsiden av utestedet The Mint for å komme i kontakt med en person som pratet med den savnede 20-åringen. Kort tid etter at bildet ble offentliggjort tok en person kontakt med politiet, bekrefter Trøndelag-politiet overfor ABC Nyheter.

Flere overvåkningsbilder viser ifølge Langås at den savnede går alene mot Ørjaveita, men at det er vanskelig å si hvor han går etter det.

Sporer

Politiet har innhentet trafikkdata og forsøkt å spore 20-åringens mobil. Langås sier de nå jobber med å hente inn overvåkingsvideoer i andre gater i området for å se hvor han kan ha gått videre.

– Det er krevende arbeid og det er satt av store ressurser, sier vaktlederen.

På spørsmål om den savnedes tilstand da han dro fra utestedet, svarer Langås at han var klar og i stand til å ta vare på seg selv.

Venner, familie og frivillige har lett etter mannen siden onsdag. Via en facebook-side ber vennene om hjelp i letingen.