Politiet i Rogaland: Jobber med å komme i kontakt med navngitte personer

Kriminalteknikere fra Sør-Vest politidistrikt utenfor boligen i Ålgård der det lørdag ble funnet en død person. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.
Kriminalteknikere fra Sør-Vest politidistrikt utenfor boligen i Ålgård der det lørdag ble funnet en død person. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Foto: Eugen Hammer / Gjesdalbuen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Rogaland ønsker å komme i kontakt med flere navngitte personer i forbindelse med etterforskningen av et mistenkelig dødsfall på Ålgård.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har avhørt flere vitner og fortsetter også arbeidet med å komme i kontakt med navngitte personer som kan sitte på viktige opplysninger i saken, sier politiadvokat Lars Ole Berge i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet i Rogaland ble klokka 11.45 lørdag varslet av kommunalt ansatte i Gjesdal om et mistenkelig dødsfall i en bolig på Ålgård, opplyser Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet rykket umiddelbart ut til stedet.

– Det er funn på stedet som gjør at vi konkluderer med at dødsfallet er mistenkelig, sier operasjonsleder Dag Steinkopf i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

– Vi er i startfasen av undersøkelser og etterforskning, og kommer tilbake med mer informasjon, fortsetter operasjonslederen.

– Leter etter personer

Steinkopf opplyser at det gjøres både taktisk og teknisk etterforskning på stedet og kriminalteknikere er på plass for å sikre spor.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Politibil ved stedet der det er funnet en død person i Ålgård i Rogaland. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Foto: Eugen Hammer / Gjesdalbuen / NTB scanpix
Politibil ved stedet der det er funnet en død person i Ålgård i Rogaland. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Foto: Eugen Hammer / Gjesdalbuen / NTB scanpix

Innsatsleder på stedet, Tore Bamberg, bekreftet tidlig lørdag ettermiddag overfor Aftenbladet at den avdøde er en mann. Politiet ønsker ikke å kommentere avdødes alder. Pårørende er så langt ikke varslet, opplyser Steinkopf.

Bamberg sa at de leter etter en eller flere antatte gjerningspersoner. Ifølge lokalavisa Gjesdalbuen jobber politiet for å få tak i navngitte personer på bakgrunn av vitneobservasjoner.

Ivaretar de ansatte

Kommunalsjef Lillian Ydstebø i Gjesdal kommune bekreftet tidligere at det var ansatte i kommunen som meldte fra til politiet.

– Jeg er kjent med at det var ansatte i kommunen som varslet politiet om dødsfallet. Vi har folk på plass som ivaretar de ansatte, sier hun til Gjesdalbuen.

Ydstebø henviser til politiet for ytterligere opplysninger.