Meny

E18 sperret i flere timer etter trafikkulykke ved Larvik

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

E18 er forsatt stengt og trafikken blir omdirigert etter en kollisjon mellom en personbil og et vogntog på E18 ved Barkefyllinga i Larvik.

Ulykken skjedde i sørgående retning, mellom Farriseidet og Sky. Politiet rykket ut til stedet like etter klokka 15.15.

– En person satt fastklemt etter ulykken, men vedkommende er ute nå og arbeidet gikk kjapt, sier operatør i Vestviken 110-sentral, Tom Berger, til NRK.

Personen ble fraktet fra stedet med luftambulanse rundt klokka 16.10, skriver Tønsbergs Blad. Den skadde skal være en kvinne i 60-årene.

E18 ble stengt i begge retninger etter ulykken. Statens vegvesen meldte at veien ville være stengt i en tid fremover, og anbefalte bilister å kjøre via Siljan.

Operasjonsleder Heidi Scisly opplyser litt etter klokken 17.30 at ulykkesstedet blir stengt for undersøkelser i to timer. I mellomtiden blir trafikken manuelt dirigert inn på gamle E18, rundt stedet der kollisjonen skjedde.

– Det går sakte, men man kommer forbi, sier Scisly.

Mistanke om promille

Klokken 17.15 opplyser politiet at det er mistanke om promillekjøring hos den kvinnelige føreren av personbilen. Kvinnen, som er i 60-årene, kom over i motgående kjørefelt, melder Tønsbergs Blad.

Hun er nå fløyet til Ullevål sykehus. Politiet opplyser at hun hadde store smerter etter beinbrudd hun fikk i kollisjonen.

Førerkortet er midlertidig beslaglagt. Føreren av traileren er fysisk uskadd etter sammenstøtet, opplyser politiet.

Populært