Meny

Har vært savnet i over to måneder - familien klamrer seg til håpet

Stig Ingar Evje har vært borte i litt over to uker, uten konkrete spor om hvor han kan være. Politiet går nå ut med nye opplysninger om mannen.  Foto: Foto: Politiet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stig Ingar Evje (44) har vært savnet i mer enn to måneder, men flere observasjoner av det som kan være 44-åringen gir familien håp.

Onsdag 3. mai forsvant ektemannen og tobarnsfaren fra hytta ved Natrudstilen ved Sjusøen i Ringsaker kommune.

– Vi prøver å holde rutinene og hverdagen deres mest mulig som vanlig. De vet at pappa er borte, men de vet ikke hvordan det kommer til å gå, sier Nina Meza, Stig Ingar Evjes kone, til Romerikes Blad.

– Jeg håper på det beste, men forbereder meg på det verste, sier kona videre til avisen.

Mulig observasjoner

Siden Evje forsvant er det kommet inn flere tips om mulige observasjoner. Fire ganger i mai og juni ble en mann observert ved Spåting på Synnfjellet.

Den siste mulige observasjonen av det som kan være 44-åringen ble gjort i Skogen utenfor Dokka i Nordre Land kommune i Oppland, ifølge Oppland Arbeiderblad. 

Overfor VG understreker kona at politiet er helt avhengig av nye observasjoner.

– Politiet er fortsatt på vakt, og de er avhengig av å bli tipset raskt, slik at det går an å respondere. Det er bedre å komme med ett tips for mye enn ett tips for lite, slik at politiet kan ta vurderingen, sier hun.

Bakgrunn:  Politiet med nye opplysninger om savnede Stig (45)

Skjuler seg

Politiet har bekreftet at Evje – rett før han forsvant - var sliten og sykmeldt én uke. Da 45-åringen forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko.

– Kommer noen i kontakt med en person de mener er savnede ønsker vi at de snakker med ham. På den måten kan vi få en sikker identifikasjon. Ser noen en mann som prøver å skjule seg, ber vi om at de tar kontakt med politiet for at vi kan sjekke dette ut nærmere, har lensmann i Ringerike, Terje Krogstad, sagt til ABC Nyheter.

Har du opplysninger; kontakt Innlandet politidistrikt på telefon 02800 eller 62 53 90 00.

Populært