Meny

To menn skal ha svømt i land etter at båt kjørte på påle i Kristiansand

Politiet søkte etter to menn i Ternevik i Kristiansand natt til søndag etter at en båt kjørte på en påle. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vil ha kontakt med to menn som skal ha svømt til land etter at en båt kjørte på en påle ved Ternevik i Kristiansand natt til søndag.

Politiet fikk melding om at en båt hadde kjørt på en påle i underkant av 100 meter fra land klokken 2.03. Båteieren ble tatt hånd om i båten, og han opplyste at to menn hadde svømt i land.

– Båteieren sier at han hadde plukket opp de to for å kjøre dem videre til et annet sted, og at han kun kjenner fornavnene deres, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt til NTB.

En redningsskøyte, en lettbåt fra kystvakten, dykkere fra brannvesenet og en politibåt ble satt inn i søket etter de to. Etter tre timer ble søket avsluttet. Politiet regner med at mennene kom seg til land, og ber dem ta kontakt.

Mannen i båten og eventuelle vitner skal avhøres, opplyser Ugland. Det er tatt rutinemessig blodprøve av båteieren. Han ble sendt til sykehus for en sjekk og er uskadd. Politiet vet ikke om det var båteieren som førte båten da den traff pålen.

Populært