Hus totalskadd etter at bil kjørte av veien

Artikkelen fortsetter under annonsen

En bolig i Kristiansand ble totalskadd i en brann etter at en bil kjørte av veien, havnet i en husvegg og deretter tok fyr. Bilføreren er kjørt til sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Fædrelandsvennen var det to personer i bilen. Passasjeren ble ikke skadd, men sjåføren ble brakt til sykehus med ukjent skadeomfang.

– Hun var bevisst da hun ble kjørt bort. Det så ikke veldig alvorlig ut, men vi vet foreløpig ikke noe om tilstanden hennes, opplyser operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt til NTB.

Brannvesenet jobbet intensivt med å slukke brannen. Det ble tidlig slått fast at bilen var totalvraket, og senere ble det klart at også boligen fikk store skader.

– Vi er 15 mann der ute og driver med etterslukking nå. Huset er å betrakte som totalskadd av røyk, varme og vann, sier utrykningsleder Eddie Hoel til NTB ved 11-tiden tirsdag.

Utforkjøringen skjedde i Buaneveien sørøst for Kristiansand. Politiet sier til NRK at de tror bilen har truffet autovernet, hoppet over og deretter rullet ned mot huset. Deretter begynte den å brenne, før brannen spredte seg videre til boligen.