Meny

Politiet etterforsker bussråkjøring i venstrefelt

Denne dramatiske hendelsen i Bærum blir nå etterforsket av politiet.
Denne dramatiske hendelsen i Bærum blir nå etterforsket av politiet.
Oslo politidistrikt etterforsker en hendelse der en buss i Bærum onsdag passerte en rundkjøring mot kjøreretningen og videre på feil side av en trafikkert vei.

En bilist filmet episoden med mobiltelefon, og snutten er hyppig vist i medier og delt på sosiale medier siden onsdag. I tillegg til å kjøre mot trafikken, holdt bussen høy hastighet og kjørte, etter rundkjøringen, inn i en tunnel, der den nesten kolliderte med en møtende bil.

Se hendelsen i videoen øverst

– Vi ser på saken, og det vil bli foretatt avhør, sier seniorrådgiver i Oslo politidistrikt, Roar Hansen til TV 2.

Blant vitnene som skal avhøres er mannen som filmet hendelsen. Han sier han var sjokkert over hvordan bussjåføren risikerte sikkerheten til passasjerene og andre bilister. Sjokkert var også kvinnen som bare så vidt unngikk møteulykke med bussen inne i tunnelen, der hun kom kjørende med sin sju år gamle sønn onsdag kveld.

Bakgrunn:  Rutebuss sekunder unna frontkollisjon etter livsfarlig kjøring

Populært