Meny

SeaKing hentet ut strandet snøscooterfører i Finnmark

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et SeaKing-helikopter ble lørdag kveld sendt for å hjelpe en mann som sto fast på et vann i Maze i Kautokeino kommune i Finnmark.

Politiet i Finnmark meldte klokka 21.22 at en mann sto fast på en scooter ute på et vann, og at hvis han kjørte eller prøvde å gå av, ville isen trolig gå. Et SeaKing-helikopter fra Hovedredningssentralen i Nord-Norge ble sendt til stedet.

Like før klokka 22.30 skriver politiet på Twitter at helikopteret har hentet ut mannen. Han skal være i god form, ifølge politiet. Redningsleder ved Hovedredningssentralen Nord-Norge, Jakob Carlsen, sier til Altaposten at redningsoperasjonen gikk greit.

Politiet opplyste tidligere lørdag overfor NTB at det sto etter forholdene bra til med mannen, men at han var våt og kald.

Populært