Meny

Kvinne i retten på nytt for å ha tisset på trikken

Den tiltalte kvinnen er dømt en rekke ganger for lignende forhold. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 54 år gammel kvinne må for andre gang i år møte i retten tiltalt for å ha urinert på offentlige transportmidler i Oslo ni ganger i slutten av mai.

Rettssaken går av stabelen i Oslo tingrett tirsdag. Da hun sist var tiltalt for det samme i midten av mars, ble kvinnen dømt til sju måneders fengsel for tolv ulike episoder der hun hadde gjort fra seg på trikk eller T-bane.

Kvinnen er tidligere dømt en rekke ganger for tilsvarende forhold. I 2013 ble hun dømt til fengsel i åtte måneder for 21 ulike tisseepisoder på offentlige transportmidler. Året etter ble hun dømt til ti måneders fengsel for 54 slike episoder, og i 2015 ble hun dømt til fengsel i ett år for 64 tilfeller. Hun urinerte også på stolen i tingretten under et fengslingsmøte høsten 2015.

Kvinnens navn og utseende er godt kjent for trikk- og bussførere i Oslo, som er beordret til å nekte henne adgang, skrev Aftenposten i 2015.

Populært