Meny

Politibetjentenes musikalske kritikk fenger på nett

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Over 150.000 har så langt sett musikkvideoen på Facebook og YouTube.

Ved hjelp av gangsterrap har flere politifolk i Skien laget en skikkelig protestsang om hva de faktisk synes om nærpolitireformen.

Musikkvideoen ble først vist av Lørdagsrevyen på NRK i helgen, og har siden blitt spredt via sosiale medier og Youtube. Videoen har til sammen fått godt over 150.000 visninger på Facebook og Youtube, og klatrer stadig høyere i seertallene.

Politioverbetjent Stefan Moldvær har vært initiativtaker til videoen, som er inspirert av Coolio's «Gangsta's Paradise» fra 1995.

– Det er et skråblikk på noe som opptar oss i politiet, politireformen, med ombygging av tjenestesteder og flytting av folk. Og vi vil synliggjøre en del aspekter ved reformen med humor og glimt i øyet, fortalte Moldvær til NRK.

Se også: Politimannen Stigs Rihanna-hyllest tar av på nett

Videoen ble produsert ved hjelp av elevene Jonathan Al-Saqqa og Keyvan Rad. De har hjulpet politiet med å filme og redigere musikkvideoen. De har fått merke at videoen har spredd seg. 

– Jeg får meldinger fra naboer, bekjente og folk jeg ikke har snakket med på årevis. Så det er tydeligvis mange som har sett den, sier Rad til NRK.  

Se også disse: Politimannen kjedet seg under promillekontrollen

Like bak politiet utfordrer han skjebnen 

Populært