Meny

Flere til sykehus etter kjedekollisjon i Østfold

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere personer ble kjørt til sykehus for sjekk etter en kjedekollisjon mellom flere biler i Eidettunnelen på E6 i Østfold mandag ettermiddag.

Klokka 14.44 andre pinsedag fikk politiet i Østfold melding om en kjedekollisjon i Eidetunnelen på E6. Det ble først meldt at det trolig var seks biler involvert i hendelsen, men antallet ble senere justert ned til tre.

Operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt sier til NTB at trafikken sto inne i tunnelen, og den første av de involverte bilene hadde bråbremset av den grunn. De to neste klarte derimot ikke å stoppe.

Tolv personer ble kjørt til sykehus for sjekk, og det er oppgitt fysiske skader på tre av dem, opplyser Sandberg. En person skal ha skader i hode og nakke, en har smerter i bryst og nese, mens den tredje personen har smerter i hofta. Skadegraden er ikke kjent, og de tre skadde satt i hver sin bil.

Eidettunnelen på E6 ble stengt i nordgående løp, og trafikken ble omdirigert til fylkesvei 118.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad sto køene på det meste med saktegående trafikk fra Sandesundsbrua til avkjøringen ved sykehuset Kalnes. Etter rundt to timer ble tunnelen åpnet igjen.

Populært