Engelskeksamen lå på nett dagen før

En lydfil med oppgavene til engelskeksamen for tiendeklasse ble lagt ut på nett ettermiddagen før eksamen. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
En lydfil med oppgavene til engelskeksamen for tiendeklasse ble lagt ut på nett ettermiddagen før eksamen. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
En lydfil med oppgavene til engelskeksamen for tiendeklasse lå ved en feil ute på nett dagen før eksamen for Lundehaugen ungdomsskole i Sandnes.

Lydfila var beregnet på elever med spesielle behov. Den ble ved en feil lagt ut på skoleplattformen It's learning ved 16-tiden torsdag og ble fjernet igjen senere på kvelden da dette ble oppdaget, skriver Stavanger Aftenblad.

Eksamen ble gjennomført som planlagt for drøyt 50 elever fredag. Nå blir det opp til Fylkesmannen i Rogaland og Utdanningsdirektoratet om eksamen skal godkjennes eller annulleres. Det er ikke klart hvor mange som har vært inne og hørt på lydfila dagen før eksamen.

Populært