Politiet: Trolig ikke noe kriminelt ved dødsfallet på Skedsmokorset

Politiet avventer obduksjonsrapporten på mannen som ble funnet død i en konteiner på Skedsmokorset torsdag, men sier det ikke er funnet tegn på noe straffbart.

Politiet sperret av området på Skedsmokorset der en person ble funnet død torsdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Politiet sperret av området på Skedsmokorset der en person ble funnet død torsdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Det er igangsatt etterforskning knyttet til funnstedet, sier politiadvokat Sindre Stave i Øst politidistrikt til NTB. Mannen ble funnet inne i en konteiner nær Europris på Skedsmokorset.

Mannen er identifisert som en norsk statsborger i slutten av 30-årene, men politiet har ikke lyktes i å få kontakt med alle pårørende ennå.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.45, og krimteknikere arbeidet torsdag kveld på stedet for å sikre eventuelle spor.

– Vi jobber med teknisk og taktisk etterforskning. Saken står og henger på obduksjonsrapporten. Foreløpig har vi ikke sikre tegn på at det har skjedd en straffbar handling, sier Stave.

Obduksjonsrapporten vil trolig foreligge fredag ettermiddag. I og med at vedkommende er funnet utendørs er dødsfallet behandlet som mistenkelig.

– Nå jobber vi med å kartlegge mannens bevegelser i forkant av dødsfallet, sier politiadvokaten.

Den døde mannen lå synlig for forbipasserende rett i nærheten av butikken. Politiet presiserer at de fremdeles er svært interessert i å bli kontaktet hvis noen har sett noe mistenkelig i området.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden