Sola kommune forbyr tigging

Illustrasjonsfoto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Høyre og Fremskrittspartiet i Sola fikk gjennomslag for sitt forslag om å forby tigging i kommunen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vedtaket ble fattet i formannskapsmøtet tirsdag, på bekostning av et alternativt forslag fra Venstre, KrF, Senterpartiet og Arbeiderpartiet om å bruke de eksisterende virkemidlene i lovverket til å få bukt med aggressiv og plagsom tigging, melder Stavanger Aftenblad.

– Det har tatt altfor lang tid før det ble reagert på situasjonen i sentrum. Det fikk eskalere og utvikle seg i altfor lang tid. Dette beviser at politiet ikke har det verktøyet de trenger for dette, sa ordfører Ole Ueland (H) under møtet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden