Mistenkelig dødsfall: Kvinne funnet død i Fredrikstad

Politet jobber på stedet ettter funn av en død person i Bjørndalen i Fredrikstad torsdag kveld. Foto: Erik Hagen / Fredriksstad Blad / NTB scanpix
Politet jobber på stedet ettter funn av en død person i Bjørndalen i Fredrikstad torsdag kveld. Foto: Erik Hagen / Fredriksstad Blad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det var en kvinne i 30-årene som ble funnet død i Bjørndalen i Fredrikstadmarka i Østfold skjærtorsdag ettermiddag. Hvordan hun døde er ikke avklart.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Pårørende er varslet, men nærmere opplysninger om avdøde vil ikke bli gitt, sier operasjonsleder, politioverbetjent Terje Marstad i Østfold-politiet fredag.

Politiet fikk melding om funn av en død person av en forbipasserende klokken 17.16 i et turområde i Fredrikstad.

– Avdøde er obdusert og foreløpig obduksjonsrapport foreligger. Dødsårsak er ikke klarlagt, sier Marstad.

Han opplyser at Øst politidistrikt fortsetter sin etterforskning rutinemessig i det som fortsatt defineres som et mistenkelig dødsfall.

– Arbeidet på funnstedet er avsluttet. Vi vil fortsette etterforskningen med gjennomføring av en rundspørringer og flere avhør gjenstår. Endelige svar fra de rettsmedisinske undersøkelser forventes å foreligge på et senere tidspunkt når alle prøvesvar foreligger, sier han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden