Polsk ambassade advarer polakker i Norge

ØKT TRUSSEL: På den polske versjonen av nettsidene til den polske ambassaden i Oslo, advares polakker mot et økt trusselnivå i Norge, skriver Dagbladet.
ØKT TRUSSEL: På den polske versjonen av nettsidene til den polske ambassaden i Oslo, advares polakker mot et økt trusselnivå i Norge, skriver Dagbladet. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Det økte trusselnivået i Norge har fått den polske ambassaden i Oslo til å rykke ut med en advarsel til polske borgere her i landet. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Polske statsborgere bosatt i Norge rådes til å unngå offentlige ansamlinger, flyplasser, tog og buss-stasjoner, festivaler og konserter, skriver ambassaden på sine nettsider , melder Dagbladet .

Les også: Antiterrortiltak vurderes på 17. mai

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) oppjusterte søndag trusselnivået fra "mulig" til "sannsynlig" etter lastebilangrepet i Stockholm og pågripelsen av en 17-åring med en sprengladning på Grønland i Oslo.

Bes om å unngå tog- og busstasjoner

I trusselvurderingen står det blant annet at utviklingen den siste tida har skapt «en rekke usikkerhetspunkter som medfører at vurderingen for at at angrep i Norge med dette oppjusteres til sannsynlig for de neste åtte ukene».

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden