Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Langesund

En 25 år gammel kvinne ble mandag funnet død i havnebassenget i Langesund. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
En 25 år gammel kvinne ble mandag funnet død i havnebassenget i Langesund. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Etterforskningen så langt tyder ikke på at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med funnet av en død kvinne i Langesund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet jobber ut fra at den døde som ble funnet død i havnebassenget i Langesund mandag ettermiddag, var en savnet 25 år gammel kvinne.

– Hun er identifisert ut fra ytre kjennetegn. Avdøde er sendt til obduksjon, og vi avventer resultatet av denne rapporten før videre konkrete etterforskningskritt iverksettes, sier politiadvokat Elin Rike Johansen i Sør-Øst politidistrikt.

Ifølge politiet gir etterforskningen så langt ikke holdepunkter for at det har skjedd noe straffbart.

– Men vi kan ikke utelukke noe på det nåværende tidspunkt. Vi jobber fortsatt med tips fra publikum og følger opp med avhør av vitner, sier Johansen.

25-åringen ble sist sett da hun forlot en privat fest i Langesund natt til lørdag. Hun gikk fra festen uten yttertøy, og hun lot telefonen ligge igjen. Funnstedet i sjøen var bare noen hundre meter fra huset der festen ble arrangert fredag kveld.

Personvernpolicy