Politiet ber om hjelp: Har du sett Renate (25)?

Politiet i Telemark ber om hjelp til å finne 25 år gamle Renate Moen som har vært forsvunnet siden lørdag.
Politiet i Telemark ber om hjelp til å finne 25 år gamle Renate Moen som har vært forsvunnet siden lørdag. Foto: Politiet

Politiet leter etter 25 år gamle tobarnsmoren som ikke er sett etter at hun forlot en privat fest i Langesund natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi etterforsker bredt på stedet og har flere hunder i søk i området rundt boligen der festen foregikk, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i telemarkspolitiet til NTB.

Det var kvinnens foreldre som meldt henne savnet rundt ett døgn etter at hun forlot festen i Langesund i Telemark. Hun skal ha tatt avskjed med de andre festdeltakerne før hun forlot boligen til fots. Deretter har ingen sett henne.

Telemarksavisa skriver at familien er bekymret, blant annet fordi 25-åringen normalt sett er svært aktiv på sosiale medier. Hun har blant annet ikke oppdatert Facebook siden fredag

Politiet har nå gått ut med en beskrivelse samt bilde og personalia på kvinnen, som er bosatt i Telemark.

– Vi har kriminalteknikere som undersøker boligen og gjennomfører avhør med forholdsvis mange vitner som var på den samme festen. Alle festdeltakerne har nok ikke fått med seg alt, så vi får litt ulike svar. Men vi antar at hun gikk fra festen rundt midnatt natt til lørdag, sier Aaltvedt.

Han understreker at politiet ikke har noen formening om hva som kan ha skjedd med den 25 år gamle kvinnen, og de ber publikum om tips.

Personvernpolicy