Meny

En død og en skadd i to alpinulykker i Misvær i Bodø

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene er død etter å ha kjørt inn i et tre ved et alpinanlegg i Misvær i Bodø. En annen mann er alvorlig skadd i en annen ulykke samme sted.

– Det er snakk om to separate ulykker. En mann i 20-årene fikk alvorlige skader i en utforkjøring, mens mannen i 30-årene ble erklært død på stedet. Han kjørte inn i et tre, sier jourhavende politiadvokat Trond Lakselvhaug i Bodø-politiet til NTB.

Utforkjøringen som resulterte i alvorlige skader, fant sted rundt 11.30 lørdag, mens dødsulykken skjedde en drøy time senere.

Les også: Jente skadd i skiulykke i Lesja

Alpinanlegget ble stengt etter ulykkene. Politiet ble værende igjen på stedet etter at de to involverte var fraktet bort, for å gjøre undersøkelser og avhøre vitner. Lakselvhaug understreker at det ikke er grunn til å mistenke brudd på sikkerhetsbestemmelsene ved Vestvatn alpinanlegg i Misvær eller at hendelsene var noe annet enn ulykker.

Begge mennene var lokale og bodde i Bodø kommune.

Mannen i 20-årene ble først fraktet til Nordlandssykehuset med Sea King redningshelikopter.

– Vi har fått inn en mann, der tilstanden er stabil. Mannen blir overført til Universitetssykehuset i Nord-Norge så fort det er mulig, opplyser Børre Arntzen ved Nordlandssykehuset.

Vestvatn alpinanlegg ligger sør i Bodø kommune, omtrent 75 kilometers kjøring fra kommunesenteret.

Les også:   Alvorlig skadd i skiulykke i Stranda

Populært