To alvorlig skadd i sammenstøt med trailerhenger

¨Sperres for Hamar Arbeiderblad. To personer er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter at en trailer på riksvei 3 i Hedmark fikk sleng på hengeren og traff en motgående personbil.
¨Sperres for Hamar Arbeiderblad. To personer er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter at en trailer på riksvei 3 i Hedmark fikk sleng på hengeren og traff en motgående personbil. Foto: Rune Hagen / Østlendingen / NTB scanpix

En trailer på riksvei 3 i Hedmark har fått sleng på hengeren og truffet en motgående personbil. To personer er fløyet til sykehus med alvorlige skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har hentet to personer ut av personbilen. Begge er alvorlig skadd, sier operasjonsleder Trond Sulen i hedmarkspolitiet til NTB.

Ulykken fant sted på riksvei 3 ved Hovdmoen rett nord for Rena i Hedmark i 8.30-tiden tirsdag. Traileren fikk sleng på henger, som kom over i motgående kjøreretning og traff personbilen, forklarer Sulen.

Politiet kan foreløpig ikke gi ytterligere opplysninger om de to skadde eller skadeomfanget. De blir fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

Begge ble sittende fastklemt etter sammenstøtet. Trailersjåføren kom fra ulykken uten fysiske skader.

Riksvei 3 er åpnet igjen etter ulykken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden