Ønsker kontakt med busspassasjerer etter at jente ble funnet skadd

Politiet etterlyser føreren av en mørk bil etter at en 17 år gammel jente ble funnet alvorlig skadd på en vei i Skien fredag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta ble sendt til Ullevål sykehus i Oslo etter at hun ble funnet på Borgestad i Skien rundt klokken 7. Sykehuset opplyser at jenta er alvorlig skadd.

Den skadde jenta skal ha blitt funnet liggende delvis ute i veibanen, skriver Varden. Politiet tror hun kan ha blitt påkjørt og etterlyser føreren av en mørk SUV eller Jeep-lignende bil og andre eventuelle vitner.

– Jenta ble funnet skadd av en forbipasserende. Vitnet som fant henne, så samtidig en bil like ved der hun ble funnet skadd, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Sør-Øst politidistrikt.

Jansen sier til NTB at de tror jenta kan ha blitt påkjørt, eller at bilen de nå har etterlyst kan ha noe med skadene å gjøre.

Politiet i Telemark opplyser på Twitter at de ønsker å komme i kontakt med tre passasjerer på Nettbuss P5 som like etter klokken 7 stanset på en holdeplass ved stedet. «Bussen sto på stedet en stund, og de tre passasjerene satt i bussen», skriver politiet.

– Vi har avhørt bussjåføren, men vi ønsker også å snakke med passasjerene på buss P5 som kjørte i retning Porsgrunn for å høre hva de kan ha sett, sier jourhavende jurist Christine Eriksrød hos politiet i Telemark til NRK.

Personvernpolicy