Meny

Butikk i Vestfold evakuert på grunn av pulverfunn

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En butikk i Sem i Vestfold er evakuert etter at det ble gjort funn av hvitt pulver i en pakke i postavdelingen tirsdag kveld.

– Alle nødetater er på stedet etter melding om funn av hvitt pulver, meldte politiet i Vestfold like etter klokken 18 tirsdag. Det ble raskt understreket at ingen personer hadde ubehag eller skader, men en Rema-butikk ble evakuert, ifølge Tønsbergs Blad.

– De ni evakuerte fra butikken er ivaretatt av helsevesenet. Ingen er skadd opplyste politiet en time senere. Brannvesenet i Vestfold sendte såkalte kjemikaliedykkere til stedet for å undersøke saken.

– De søker blant forsendelser som kan ha inneholdt pulveret som havnet på gulvet. Det er tatt prøver og de som var i lokalene, er sjekket av lege og er uten symptomer, sier vakthavende brannsjef Andrew Wright.

Populært