Nytt uvær på vei mot Nord-Norge

Illustrasjonsfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Meteorologene ber folk om å holde seg innendørs når en ny storm feier inn over Nord-Norge lørdag kveld og natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uværet som rammet Nord-Norge fredag, førte til både trafikkaos og materielle skader. Lørdag formiddag hadde vinden løyet, men lørdag kveld blåser det opp igjen. Søndag formiddag vil det blåse opptil full storm, og i tillegg vil det bli tung nedbør i form av regn og snø i fjellet.

– Folk burde holde seg inne gjennom helga, for sterk kuling og storm skal man ikke leke med. Jeg anbefaler ingen å gå ut, for det er verken bra eller fristende. De får heller planlegge andre aktiviteter, sier vakthavende meteorolog Rafael Grote hos Vervarslinga i Nord-Norge til NRK.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden